logo witryny

Logowanie
Adres e-mail:

Hasło:


( rejestracja użytkownika w celu zrobienia zamówienia)

Wybierz dział
» Pieczywo chrupkie
» Produkty śniadaniowe

Wybierz asortyment
» Pieczywo 100g
» Pieczywo 200g
» Pieczywo bezglutenowe
» Pieczywo maca 180 g

Wyszukiwanie produktów

Uwzględnij wszystkie słowa

Twój koszyk jest pusty!

Informacje
Kontakt
Regulamin
   

Wprowadź swoje dane:


Adres e-mail:
Imię i Nazwisko:
Hasło:
Wprowadź ponownie hasło:
Numer telefonu:

KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KLIENTÓW
1) Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Chaber S.A. z siedzibą w Warszawie, Al. Prymasa Tysiąclecia 46, 01-242 Warszawa, nr KRS 0000297839.
2) Z Administratorem można skontaktować się w następujący sposób: Telefonicznie pod numerem: tel. : 048 66 11 356, Fax: 048 66 11 359, Pocztą elektroniczną pod adresem e-mail: email: sklep@chaber.pl.
3) Dane osobowe Kupujących są przetwarzane w celu zawarcia, realizacji i wykonania umów sprzedaży łączących Kupujących z Administratorem (art. 6 ust. 1 lit. b) RODO.
4) Odbiorcami danych osobowych Kupujących będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa, upoważnieni pracownicy i podmioty którym Administrator powierzył lub zlecił ich przetwarzanie.
5) Dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do wykonania umowy, zabezpieczenia lub dochodzenia ewentualnych roszczeń Administratora i wypełnienia obowiązku prawnego wynikającego z przepisów podatkowych lub rachunkowych.
6) Dane Kupujących nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą poddawane profilowaniu.
7) Kupujący ma prawo do:
a) dostępu do swoich danych osobowych,
b) sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
c) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,
d) przenoszenia danych osobowych.
8) Podanie przez Kupującego danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne dla celów związanych z zawarciem, realizacją i wykonaniem zamówienia.
9)Kupujący ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.


linia rozdzielająca
certyfikat Firma Chaber S.A. posiada wdrożone i certyfikowane systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności.